Post by kalumbpitidow on Feb 6, 2022 5:56:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Asphalt 9: Legends 2022 version ▞▞▞
Гра продовжує завантажуватися з останніх кількох днів після багаторазового завантаження не знаю, що це тільки для мене чи кількох інших користувачів
Asphalt 9: Legends доступна на iOS, але не скрізь (як ...
Гра хороша, але в ній багато реклами... це досить огидно
😡😡Чому гра не відкривається. Постійно показує помилку мережі, поки мій Інтернет хороший. Я дуже злий, оскільки у мене багато машин, я все ще не можу грати. Я видалю цю гру😡🤬
Принаймні дайте нам право керувати автомобілем😔. Встановив його з великим бажанням, і після гри я дуже розчарований командою Asphalt.
Asphalt 9: Legends Dirke mru
Get in gear and take on the world's best, most fearless street auto racer pros to become the next Asphalt Legend—from the creators of
Lox
Asphalt 9: Legends Versenyzés ziu
Які найкращі автомобільні ігри для Android? - Guides
тупое у правление
Бомба! Рекомендую))
Завантажити Asphalt 8: Airborne для Windows - Softmedal
NFS краще. Ця гра сфальсифікована. ЯКЩО ранг високий, то NPC-автомобілі тримаються до 80%, тоді вони сповільнюються, щоб ви виграли. Під час гри в сезон ви можете бути далеко вперед, і NPC нема на карті, але якимось чином вони наздоганяють і перемагають вас в останню секунду, якщо ваш ранг дорівнює або низький. Я розбив NPC і зайшов так далеко, що його було поза межами карти. На 98% автомобіль обійшов мене, наче відео було на великій швидкості. Копи націлені лише на вас, навіть якщо NPC активують поліцейських, вони сповільнять і чекатимуть на вас. NFS є справедливим
Asphalt 9: Legends Rennsport ftx
Я ставлю дві зірки, тому що ви повинні дуже наполегливо працювати, щоб розблокувати будь-яку машину в грі. І поганий досвід роботи з рекламою. Вони показують так багато реклами. Після кожного заїзду ви отримаєте рекламу...
Найгірша гра, яку коли-небудь бачили. Не працює Wi-Fi 40 Мбіт/с, що говорить про нестабільне з’єднання. Скільки стабільного підключення потрібно для цієї гри.
Поверніть нагороди за мережеві гонки.... Жмоти!!!!!
Після кожного заїзду показується реклама. Це так дратує. А іноді, коли не вдається завантажити рекламу, програма виходить з ладу, і мені доводиться знову запускати гру після видалення її з оперативної пам’яті. Мені хочеться видалити гру. Тому я поставив лише 2 зірки, інакше варто принаймні 4 зірки. Я граю в ці ігри вже 3 роки. Раніше без реклами було так добре. Це дуже хороша гра. Робити щось.
Я пограв близько неділі і можу сказати, що асфальт 8 є шедевром у вашому жанрі, все що потрібно було зробити серйозну переробку асфальту 8 на старій платформі, оскільки фізика гри, атмосфера, цетова гама на мій погляд краще і продумане, ніж у новій версії.
Ця гра рекламується в інших іграх, але при цьому повністю захоплює браузер. Оголошення є неприємними, і, чесно кажучи, нікого не хвилює, що ще один розробник успішно зірвав гру про водіння з поліцейськими та гонками.
Гра норм
Після оновлення неможливо грати.5-10 хв. гри і викидає і так повторюється щоразу.неможливо грати.
Asphalt 9: Legends Preteky xtso
З роками все міняється...чим далі тим гірше. По-перше, мережа гра стала гіршею за ту, що була до оновлення.. мало того, що вони, як були так і залишилися, навіть стали більше (хоча під час оновлення головних фішок - скарга на чітера вони повинні перевірити та банити мітєво) так і не зрозуміло скільки взяв очків за гонку. Загалом стара версія мережевої гри краща за нінішню лише банити чітерів і все..нічого міняти не треба. По-друге, гра все більше стає донатною, скоро і вхід платний зробляти
Cat Bird Пригодницькі ifxy
Гра виняткова, чудова графіка, дивовижний досвід, але через рекламу, яку я ставлю 1 зірку, реклама дуже дратує, вона з’являється після кожної гонки і не буває невдалоютак, щоразу, коли мені доводиться перезапускати програму. Будь ласка, вирішите проблему
Asphalt 9: Legends Αγώνες ymar
Не платити за перемогу
Asphalt 9: Legends Preteky bnnx
Мені сама гра сподобалася но мене кожен раз кикають із клубу((((((((((
Чудова гра до оновлення, тепер ви повинні мати певний ранг, перш ніж прогресувати в режимі кар'єри, будь ласка, поверніть старе оновлення, де ви можете грати в будь-яку гонку будь-якого рангу
Asphalt 9: Legends - Wikiwand
Дуже не комфортно грати в режимі онлайн проти справжніх людей сильно відчутний дез баланс тому стає не комфортно грати.
Дуже легке управління . Фуууу.
Ця гра зарядить вас адреналіном. І графіка створює відчуття, що ви там
Чудова гра. Надзвичайно меле, але добре. Моя поточна проблема полягає в тому, що як тільки ваша мережа відключається ОДИН РАЗ, вона ніколи не повернеться, доки ви не перезапустите - або гонку, або всю гру. Будь ласка, виправте.
У грі все добре, але я стикаюся з багатьма проблемами з сервером, навіть якщо я підключений до Wi-Fi. Мені це не сподобалося в середині гонки. вирішити це питання якомога швидше
Класна гра бомба
Грає сама в себе